Pitkästä aikaa ehdin tottistelemaankin molempien koirien kanssa Oli aika lämmin keli mutta ei nyt ihan helle kuitenkaan.

Seuraamista ja naksutukset taas siinä14 ja 20 askeleen kohdalla ja näiden jälkeen palkka. Muutama setti noita. Lettu teki muuten hyvin mutta oli mielestäni turhan sivuttaisväljä niinkuin se usein agittelun jälkeen onkin, niinpä tein sitten vielä tiivistymisharjoituksia: lyhyitä liikkeellelähtöjä ja käännökisiä oikealle, naksu ja palkka takataskusta. Parani huomattavasti.

Luoksetuloja pallolla vauhdista palkaten. Oikein hyviä.

Jättöliikkeet maa, seiso ja istu - tuossa järjeestyksessä. Maa ja seiso meni hienosti mutta istuminen jäi seisomiseksi. Sitä sitten muutama toisto taka-askeleella avustettuna. Lettu ei tästä toistotuksesta vetänyt palkokasveja nenuun vaan keskittyi ja yritti enemmän :)

Eteenmeno. Olin jättänyt makupaloja kuppiin tuossa luoksetulojen välissä, niinpä lettu tiesi että siellä on. Eka valmisteleva osuus meni "lievästi" edistäen niinpä otin uusiksi ja vaadin parempaa seuraamista. Sitten eteenlähetys. Suoraan meni ja lujaa. Menin Letun luokse kupille ja laitoin sen nähden kuppiin lisää nameja, mutta uutta eteenlähetystä en ottanut - toimikoon tuo moottorina seuraavaa kertaa ajatellen.

Sitten innostuin kokeilemaan Letun kanssa miten se ryömimisen opettelu onkaan vaikeaa. Mulla oli makupala kädessä nyrkissä ja pidin nyrkkiä letun kuonon edessä lähellä maata ja käskytin "alas" sitten lähdin vetämään kättä eteenpäin sanoen samalla "ryömi". Ja Lettuhan ryömi! Ensiksi annoin sille makupalan (pudotin maahan) muutamasta askeleesta, sitten mentiin jo pidempiäkin ehkä parin metrin pätkiä. Yhden makupalan jälkeen jatkettiin siitä suoraan sillä Lettu ei noussut ylös syödessään. Pikkuhiljaa pystyin jo hivuttautumaan pystympään asentoon kuitenkin roikotin kättä vielä aika alhaalla. Mutta silti, huikea edistyminen heti ekalla treenikerralla!