Aholaidassa JH:n jaJK:n kanssa + muutama muu. Ihan ensiksi laitoin Letun paikkamakuuseen kun Olli teki tottista. Lettu nousi puoli-istuvaan asentoon kun jätin sen, mutta käskyllä meni takaisin alas ja pysyi sitten hienosti vaikka toinen koira teki treeniä ihan vieressä ja leikkikin. Noudon aikana kuulin Letun vähän vinkuvan. Kun menin Lettua hakemaan ylös palkkasin ensin maahan makupaloilla ja sitten vielä pallolla

Seuraamista, menosuoralla naksut 14 ja 20 askeleen kohdilla ja suoran päässä pallo. Oikein hyvä! Takaisinpäin vähän nopeuden vaihteluita.

Jätöt istu ja maa ok, luoksetulo myös vallan hyvä. Palkkasin edestä pallolla. Toinen luoksetulo palkka vauhdista pallolla.

Estenoudot. Mikä lie rimakauhu Letulle iski kun ei meinannut metristä hyppyä hypätä ollenkaan, meinasi kiertää takaisinpäin!! Meillä oli nyt pitkästä aikaa normaalipainoinen kapula (700gr) mehän ollaan paljon treenattu pikkukapulalla, liekö tämä vaikuttanut. No, saatiin ne hypyt kuitenkin molempiin suuntiin.

A-noudossa Lettu keksi omiaan, tuli vieressä olevan matalamman hypyn kautta takaisin! no, se oli tosi lähellä ja varmaan kapula vieri sinnepäin... toisella kerralla heitin selkeästi toiseen suuntaan ettei väärä este ollut houkutuksena, tämä meni hyvin.