Keljossa. Letulle ihan vieras paikka.

Seuraamista, pallo takataskussa. Ei niin hyvää seuraamista kuin jos pallo kädessä olisi, mutta kelvollista.  Aika pitkät pätkät tein ennenkuin palkkasin, tosin kehuin aika ajoin vähäsen.

Luoksetulo pysäytyksin, takapalkka. Ekalla kerralla Lettu ei meinannut pysähtyä seisomaan vaan venyi, päästin kuitenkin takapalkalle. Toisella kerralla tekikin sitten aivan upeat molemmat pysähdykset ja välitkin tuli laukalla. Maasta takapalkalle.

Ruutu oli hukassa. Olin laittanut sinne palkkaakin valmiiksi, mutta kun X:nnellä yrityksellä Lettu lopulta löysi ruutuun, se ei huomannut palkkaa. Kävin sen sille näyttämässä. Positiivistä tässä yritysten ja erehdysten sarjassa oli että Lettu yritti koko ajan, meni aina laukalla ruutua kohti ja sain jopa ohjattua sitä sinne kauempaa ilman että lannistui. Treeniä, treeniä.

Kauko-ohjaus, takapalkalla. Aivan uskomattoman hyvä. Liikkumista tuli vain seisomasta maahan mennessä, ja vain yhden kerran tarvitsi käskeä kahdesti, mun pitää muistaa olla tarkka omien sormien kanssa istumaan nousussa: ensin sormet nyrkkiin ennenkuin tulee käsky tai käsi liikkuu, muuten Lettu nousee seisomaan.

Lopuksi tunnari, KP:n avustamana. Aivan täydellinen suoritus, Lettu ei tainnut edes pureskella kapulaa.

Jee jee, ehkä toivoa on taas :)