Kotipihassa. Lauantaina olisi vielä tokokoe ja sitä ajatellen olen päättänyt tehdä nyt paljon pientä motivoivaa treeniä niihin hakaliin paikkoihin.

Seuraamisessa palkkaa karvapatukalla. Nostattaa mukavasti mutta edistäminen vaan lisääntyy... no, kokeessa se ei kyllä edistä joten mitä väliä. Mutta muuten seuraaminen on taas edistynyt aimo harppauksen, enää Lettu ei kyttäile "kentän" reunoja, seiniä eikä edes Askoa... huisia miten paljon meillä onkin ollut ongelmia?!

Luoksetulo takapalkalla. Pysähtyminen kuin seinään mutta lettu meinasi samantien kääntyä palkalle. Siksi otin vielä tokaan pysähdykseen asti, tuli hyvää vauhtiä välinkin ja hyvin meni maahan. Tästä vapautus ja kun oli käynyt palkalla, kutsuin uudelleen ja otin uuden maahanmenon joka oli taas hyvä, siitä sitten loppuun asti kutsu, tuli eteen suorana ja tiiviisti. Bueno.

Metallikapulalla leikittiin. Eli annoin kapulaa koiran suuhun, otin luovutukseen, palkkanakki lensi. Näitä useita, sitten heitin myös kapulaa joskin ihan lähelle. Lumi tuotti ongelmia mutta kapula nousi silti nopeasti. Tämä oli Letusta selvästikin kivaa joten tätä tehdään vielä.

Kaukot. Yhtä vaihtoa ja joka kerta koiran luokse palkkaamaan. Hyvin pysyi rauhallisena ja teki nättejä vaihtoja. Seisomasta maahan käskytykset tein ihan läheltä, muissa siirryin jo n. 5 metriin. Muutama paha tilanne tuli kun liukastuin juuri kun olin menossa Lettua palkkaamaan, ja lettuhan meinasi saada slaagin.. ei kuitenkaan paineistunut vaan jatkoi seuraavat ihan samalla tavalaa.