Noukassa taas, nyt päiväsaikaan.

Seuraamisella aloitettiin (yllättäen). Mainiota mainiota. Uskoisinkohan jo ja jättäisin tän treenaamisen vähemmäksi...

Luoksetulo, takapalkka, laitoin siis ihan letun nähden ankin maahan. Tosi hieno luoksetulo pysähdyksineen vauhteineen, en vapauttanut taakse vaan palkkasin sivulta ja jatkoin ruutuun.

Ruutu meni mallikaasti, yhtään ei Lettu  kuikuillut sinne takapakalle. menin ruutuun palkkaamaan ja jatkoin loppukävelyt. 

Noudot, ensin luukapula. Lettu otti sitä jotenkin hassusti puoliksi päästä kiinni joten otin tän uusiksi. Nyt oli ote parempi. Seuraavaksi metalli (pieni). Yhtään ei maistellut vaan otti heti ja toi reippaasti. Voi miksi se ei tee näin kokeessakin?

Kaukoja. Kokeilin yksittäisten vaihtojen sekaan kahta vaihtoa. Välillä meni hyvin välillä ei. Jopa istumisesta maahanmenossa Lettu onnistui syöksymään eteenpäin... Kuitenkin kun tein kokonaisen sarjan (käyden toki välillä palkkailemassa) etenemistä tuli "vain" noin 40cm joten parannustahan tässä on tapahtunut huimasti. Jatketaan yksittäisjumppaa!

Lopuksi vielä ruutu josta vapautin pallolla heti maahanmenosta. Jippii!

Ainoastaan tunnari on nyt treenaamatta tauon jälkeen. Hyvältä vaikuttaa työskentely kaikin puolin. Harmi vaan kun ei ole kokeita..