Kotipihassa aamulla. Aluksi seuraamista lyhyinä pätkinä ja tiheällä palkalla. Edisti vähän ja piippasi mutta intoa piisasi ja monia hyviäkin pätkiä tuli, erityisesti ne askellukset mistä olen hyvin tyytyväinen. Kuna nyt en ikinä enää tallaisi Letun varpaille!

Liikkeestä istuminen, ei ongelmaa.

Hyppynouto luunmallisella kapulalla. Loistavat hypyt mutta se ote kapulasta on niin huono että sai pelätä milloin tippuu. Ei kuitenkaan tippunut hypätessä mutta kerran tiputti kapulan mun jalkoihin.

Luoksetulo pysäytyksin, ilman takapalkkaa. Pysäytykset tein todella aikaisin mutta molempiin käskyihin reagoi heti ja otti oikeat asennot. Loppuun asti silti vauhti säilyi. Ohjasin hieman käsillä eteen istumaan.

Kauko. Koska virettä oli selkeästi liikaa, tästä ei meinannut tulla mitään. Jopa istumisesta maahan tuli varmaan puoli metriä eteenpäin. laitoin sitten Letun eteen laudan pystyyn. pari kertaa Lettu yritti käydä sen päälle mutta kävin korjaamassa, sitten se alkoikin pysyä laudan takana. Kovin oli mytyssä kun ei meinannut mahtua mutta otin aika paljon toistoja. Taidankin nyt alkaa käyttää tätä, jospa se pidemmän päälle auttaisikin!