Ekat Polleparkkitreenit. Lettu oli hyvin täpinöissään tajutessaan että ollaan agiliitelemässä, itse asiassa se varmaan luuli olevansa kisoissa. Julia oli tehnyt hyvin haastavan treenin, sisältäen tosi paljon juuri niitä meille vaikeita elementtejä: taakse vientejä, tyhjistä väleistä vetämisiä ja tiukkoja kaarteita.

Pidin koko ajan lelua kädessä ja yllätyksekseni Lettu liikkui ihan mukavasti. Nyt varsinkin huomasin sen minkä toki olen aina tiennytkin: Lettu menee epävarmaksi ja hidastuu jos sille ei ole selvillä suunta / este mihin jatketaan. Joten, mun pitää ohjata sitä entistä selkeämmin kun pitää mennä "ei minnekään" ja vaikka se pari kertaa valitsi itse suoritettavan esteen (välillä 13 - 17) niin sain sen myös tulemaan tyhjäänkin. Lisäksi opettelin itselle ihan uusia ohjauskuvioita, olikohan se saksalainen käännös vai mikä. Eräänlainen persjättö kuitenkin tuossa 5-hypyn jälkeen. Sitten vaikka kuinka ollaan harjoiteltu vekkaamista, vekki ennenhyppyä 9 ei meinannut onnistua millään ja muurille tuli turhan pitkä tie.

Kaikenkaikkiaan suorastaan nautinnollsiet treenit! Vaikeusastetta oli ja me selvittiin siitä! Ihan turhaan olen vältellyt näitä vaikeampia kuvioita sillä tekosyyllä että Lettu tarvitsisi muka motivoivia vauhtipätkiä. Höpö höpö.