Ripeätahtinen tokotreeni Noukan parkkiksella. Alkuun seuraamista nami kädessä - kyllä muuten oli tiivistä vaikka en siis imuuttanut mutta pidin namikättä oman selän takana. Ja tokihan Lettu sen tietää.

Noutoja pari puukapulalla. Ekan toikin laukalla, toisella kerralla varoi liukasta kenttää. Luovutukset tiiviit, ekalla vähän vino.

Sivulta maahanmenoja muutama, tarkoituksena nopeuttaa sitä. Lettu oikein läjähti maahan! Palkka heittämällä nami oikeasta kädestä suoraan eteenpäin.

Luoksetuloja, jätin takapalkan kauemmas taakse. Liukkaus häiritsi suoritusta mutta keliin nähden hyvät vauhdit ja pysähdykset. Molemmilla kerroilla palkalle maasta (tokasta pysäytyksestä siis).

Sivullesiirtymisiä. Menin istuvan koiran eteen seisomaan ja käskin siitä sivulle, nami valmiina vasemmassa kädessä. Ekoilla kerroilla vähän hyppi, sitten teki hienoja peruuttavia käännöksiä.

Kakevaihtoja. Ihan läheltä. Lettu oli aivan liian korkeassa vireessä tähän ja sekoili / ennakoi asennoissa. Kuitenkin sai aikaiseksi puhtaita vaihtoja!

Mukava nopeatempoinen treeni, Lettu vähän hämmentyi kun lopetettiin vaikka oltiin tehty kuitenkin aika paljon. Olisi varmaan pitänyt loppuun vähän leikittää. Mukava huomio on myös se, että juoksut ei näemmä vaikuta treeni-intoon :)