Viimeiset Polleparkin treenit. Rata mentiin ensiksi kisanomaisesti, toisella kierroksella sai sitten korjailla. Kouluttajana tällä kertaa HT.

Menin ekana ja siitä huolimatta Lettu lähti hyvällä vireellä. Niin hyvällä että karkasi lähdössä ja sujahti sitten putkeen väärästä päästä. Tuota en alkanut korjaamaan mutta sen verran häkellyin että olin vähän jäljessä (tai en niin paljoa edellä kuin piti) koko seuraavan suoran. Lettu eteni kuitenkin hyvin mutta  pussissa se kääntyi ympäri! En muista onko pussia kauheasti treenattu ja se varmaan vähän yllätti Letun. Muuten rata meni virheittä mutta pöydältä Lettu luisti yli - näin teki moni muukin koira ja totesimme pöydän olevan liian liukas. Mutta olishan mun pitänyt se rataan tutustuessa huomioida ja ottaa vähän vauhtia pois lähestyessä. Ja tulihan meille sitten vielä viimeisen esteen ohitus kun multa hengästymisen myötä loppui ääni! Yritä siinä sitten pihistä hyppy, hyppy kun ääntä ei tule ja koira menee jo edellä. Viskasin sille pallon ja juuri sen verran vinoon että koira ei hypännyt.

Toisella kierroksella otin tuon alun tarkemmin ja se onnistuikin hyvin. Pujottelun jälkeistä hyppyä mun piti vähän vekata jotta kaarre takaisinpäin ei olisi niin pitkä, mutta unohdin. Lopuksi sitten treenattiin tuota pujottelusuoraa koska Lettu joka kerta pyrki putken sijaan pujottelulle; vaikka se ei väärään kuitenkaan kertaakaan mennyt, turha kaarros tuohon väliin tuli. Pujottelun jälkeen vekki onnistui sitten hyvin.

Kiva treeni ja olin kyllä tyytyväinen koiraan. Se oli innoissaan ja ei nirppaillut vaikka otettiin toistoja tuohon loppuun.Tässä ratapiirros joka ei ehkä ole ihan mittakaavassa. Mutta pitkät estevälit todella olivat ja tuon juoksemisen määrän pystyy kyllä hahmottamaan: