Noukassa oli mätsäri ja sen jälkeen mentiin Letun kanssa tekemään tokotreeniä kehänauhojen ollessa vielä paikallaan. Juuri tuona hetkenä sää oli ihan kohtuullinen mutta harmittavasti muita ihmisiä ei ollut lähettyvilläkään. 

Seuraamisen aloitus tokomaisesti, eli ensin seisoskeltiin pitkään perusasennossa ja siitä sitten piipertämään. Lettu ei edistänyt nyt juurikaan mutta kontakti oli vähän matala, kuitenkin ihan kelvollista seuraamista. Muutaman mutkan jälkeen palkkasin sen ja tuon palkan jälkeen se kyllä paranti. Jatkettiin vielä ja lopuksi heittelin sille häntäpalloa.

Luoksetuloa jauhettiin monta toistoa. Laitoin takapalkan ja vilauttelin kädestäni palloa. Ekalla kerralla Lettu ei aikonutkaan pysähtyä.. no toisella kerralla painokkaampi käsky, tästä tulikin hieno. Sitten oli vaikeuksia vauhdin kanssa joten tein vaihtelevia palkkauksia edestä - takaa. Aika mukavasti homma sujui, pallon kanssa lettu jaksaa paljon enemmän toistoja kuin pelkän namin kanssa. Pitääkin reenailla enemmän pallolla taas, se on jotenkin unohtunut huonojen olosuhteiden takia.

Sitten vaihtelun vuoksi (taas) idari. Nyt ilman välipalkkoja. Ekalla seisomiskerralla seisoi kyllä, mutta alkoi kääntyä mun kiertäessä, ensin neliön sisään sitten odottelemaan mua ulkopuolelta. otin koko homman ihan kokonaan uudelleen ja nyt ei ollutkaan mitään ongelmia, ei missään kohti. Kaikki asennot oikein ja hyvät seuraamaan lähdöt. On putoa että tässä neliökävelyssä Lettu tekee ihan nätit vasemmalle käännökset kun se muutoin yleensä ylireagoi niihin. Tai sitten mä vaan itse keskityn enempi tuohon muuhun tekemiseen enkä anna niin paljon ärsykkeitä ennen käännöstä?

Lopuksi vaan heiteltiin palloa ja nakkeja kehässä :)