Killerillä tottistelemassa itsekseen. Teemana innon lisääminen joten käytin paljon pallopalkkaa.

Seuraamisessa pallo lensi lyhyiden loistavien pätkien jälkeen. Vaikka Lettu usein vireen noustessa alkaa myös vinkumaan, jostain syystä pallotreenissä se kuitenkin on usein hiljaa, niin nytkin. Mistähän tämä johtuu? Oikeastaan ainoa negatiivinen puoli pallolla sitä palkatessa on se että seuraaminen tulee ihan pikkuisen väljemmäksi, mutta muistelen että viime syksynäkin se sitten parani harjoitusten myötä. Nyt otin pari nakki-imuutuspätkää paikan vahvistamiseksi.

Luoksetuloa, myös tässä pallopalkkaa ja ei ollenkaan pysähdyksiä. Ekoilla kerroilla Lettu pikkuisen ennakoi josko pysähdys kuitenkin tulee mutta ei edes niin paljoa että sitä vieras välttämättä huomaisi. Palkka sitten lensi vaihdellen puolivälissä - ihan lopussa - heti alussa.

Lopuksi kaukoja mutta tähän en käyttänyt palloa. Sensijaan käytin isohkoja nakinpaloja jotka nakkasin koiran pään yli, siis tarkoituksella niin korkealta ettei se ylettänyt eikä lopuksi edes yrittänyt ottaa koppia vaan kääntyi taaksepäin. Tällä konstin saan palkan taakse mutta se ei ole siellä valmiina jolloin koira ei koko ajan odota lupaa päästä sinne, ja toisaalta heitetty nakki nostaa virettä jonka myötä asennon vaihdot olivat räväköitä. Eikä Lettu pahasti edistänytkään! Ehkä alan treenamaan tämän näin, pitää vaan olla tarkka tuon etäisyyden kanssa ettei tule treenattua liian läheltä.

Mukava fiilis :)