Tokokoe Siilinjärven parkkihallissa. Tuomarina Anne Nokelainen.

Oltiin paikkamakuuryhmän reunimmaisia, paikkamakuussa ei ollut mitään ongelmia kenelläkään. Tylsää, sanoi tuomari kun joutui antamaan kaikille kympit.

Seuraaminen meni kohtuullisesti, pätkittäin jopa hyvin. Kuitenkin pysähdyksissä Lettu oli liian edessä ja siksi myös vähän poikittain. 7.

Liikkeestä istuminen. Ei istunut ekalla eikä tokalla käskyllä. Kolmannella sitten istui ja menin takaisin kehumaan koiraa. 0.

Luoksetulo. Ei ekalla käskyllä mennyt maahan. Lähti hitaasti, pysähtyi hitaasti, vasta toisella käskyllä maahan toisessa pysähdyksessäkin. Maasta sivulel tuli reippaasti. 0.

Ruutu. Meni suoraan ruutuun hyvällä vauhdilla. Vasta toisella käskyllä maahan. Loppuperusasento huono. 7.

Hyppynouto. Menohyppy ok mutta sitten kapulan otettuaan jäi esteen taakse ja jouduin antamaan uuden hyppykäskyn. Kolisteli estettä hypätessään. Olisko perusasennossakin ollut jotain. 5. 

Metalli. Juu, kolmannella käskyllä toi ilman ongelmia. 0.

Tunnari. Lähetyksessä Lettu kuunteli jotain yleisöstä ja taisin antaa uuden lähetyskäskyn. kapuloilla vähän hätäinen ja otti yhtä väärää kapulaa vähän suuhun, vaihtoi sen kuitenkin oikeaan, ihan vähän pureskeli luovutuksessa. 0.

Kauko. Kaikkiin vaihtoihin taidettiin tarvita vähintään kaksi käskyä. Etenemistä n. koiranmitta. 0.

Yleisvaikutelma 7.

113p, eli surkea tulos... Harmittava siksikin että koirahan teki kaikki liikkeet, mutta näköjään siitä on nyt tullut tuollainen "kolmannella käskyllä" - koira. Masentavaa :(