Alavajan takapelto viimeinkin treenikunnossa - tosin itsellä niskat jumissa kun jouduin työntämään nurmikon matalaksi käsityöntöisellä pikkuleikkurilla ajoleikkurin ollessa rikki.

Seuraamista vähäsen mutta enemmänkin edestä sivulle siirtymistä. Siinähän Letulla on ongelmana ollut se hypähtäminen, nyt kun hypähtämistä on saatu kuriin sen "vauhti" ei riitäkään ihan loppuun asti vaan se perusasento jää hieman vajaaksi. Nyt otin pari pientä taka-askelta näyttääkseni koiralle että sen pitää vähän peruuttaa kääntymisen lisäksi. Ajoitus on tärkeää mutta aika hyviä sivulletuloja näin saatiin.

Yksi luoksetulo Askon toimiessa liikkurina. Asko käskytti minua vähän lyhyen matkan poistumaan, ja sen takia Lettu sitten tuli ravilla. Pysähdykset kuitenkin hyvät ja maasta vapautin takapalkalle (ruokaa). 

Sitten kakejumppaa. Edistyy ihan selvästi. Samoja juttuja kuin tähänkin asti, koko ajan yritän päästä kauemmas mutta ihan pikkuhiljaa. Mietin josko löytäisin jostain vanhan ratsastusraipan (pitkän) jolla voisin napauttaa siihen vasempaan takatassuun jos se liikkuu? Nyt joudun kumartumaan koiraa kohti ja saan sillä tavalla aikaan ihan turhaa painetta, itse asia pääsee unohtumaan.