Noukan nurtsilla päivällä.  Heti oleellisen kimppuun eli sitä vauhtinoutoa. Palkkaus pallolla taaksepäin joko heti kun koira oli kääntynyt tai sitten sen tultua pienen matkaa. Ja juu, kyllä alkoi tulla laukalla! Sitten otin erikseen vielä metallikapulalla samaa, kyllä tässäkin alkoi vauhti kasvaa ja viimeisellä toistolla otettiin jo varovaisia laukka-askelia. Vielä luovutusta puukapulalla, edessä kapula suussa istuvalle koiralle vapautuskäsky ja askel sivuun + pallo lentää. Wau, kylläpä Lettu tästä syttyi! Uskomatonta etten aikaisemmin ole tätä saanut toimimaan?

Luoksetulon pysähdyksiä myös pallolla. Se stoppi kaukana ei ole niin terävä kuin toivoisin, sitten kun yritin lähempänä seisomaan pysähdystä Lettu painui maahan (lievästi paikka-ehdollistunut :D). Mutta pääasia, eli hauskuus treenissä säilyi.

Seuraamista vain ihan pikkuisen, lähinnä liikkeellelähdön odottelua (patoamista?) ja siitä palkka.

Sitten kaukoja. teknisesti hyviä asennonvaihdoksia ja kokeilin jo ihan täyttä matkaa,  mutta nyt alkoi Lettu puutua ja ei meinannut nousta. Nyt täytyy ottaa kuvaan mukaan palkan heitot kun tekninen osaaminen on vaaditulla tasolla. Ehkä voisin jopa kokeilla palloa?