Saarenmaalla collievuorolla. Eipä meitä taas montaa ollut... Letulla oli ihan hyvä vire ja ilme tekemisessään nyt vaikka selävsti se loppua kohden hieman väsyi. Sillä taitaa todellakin olla huono kunto! Kunpa vesi nyt edes vähän lämpiäisi että pääsisi uittamaan!

Letulle ensiksi pienen seuraamispätkän jälkeen ruutu, olin vienyt etukäteen sinne palkan alustalle. Hyvällä vauhdilla meni mutta reunasta sisään, huomasi onneksi heti palkan. Sitten muutama toisto ja vaikka tyhjä alusta oli siellä, Lettu ei käynyt sitä nuuskimassa vaan oli kohtuu hyvin kuulolla... kohtuuhyvin siksi että meni kaksi kertaa vasta toisella käskyllä maahan! Meni kuitenkin. Kokeessa voisi taktikoida ja antaa jonkun huomiokäskyn ennen maahan-käskyä niin ei menisi tuplakäskystä pisteitä. Viimeisellä kerralla tein myös loppukävelyn ja kutsuin seuraamiseen, tämä oli hieno.

Noutoja pallolla. Hyppynoutoa vinot heitot, ei ongelmia esteen hakemisessa. Metallikapulan kanssa oli taas ongelmia: Lettu keksi tekosyyn olla ottamatta kapulaa (toinen koira leikki pallolla) ja tässä käytiin pieni henkinen taistelu. Luulen että juttu jäi kuitenkin positiivisena Letun mieleen, palkkasin pari kertaa pallolla heti kapulan nostamisesta.

Tunnari, KP toimi liikkurina. Tässäkin kunnon häiriöt mutta niin vaan Lettu keskittyi hienosti eikä ollut mitään ongelmia oikean tuomisessa. Vähän kyllä pureskeli. Tulevan kokeen jälkeen taidan ottaa tähänkin käyttöön pallopalkan.

Istumista liikkeessä ja erillisiä istahtamisharjoituksia, palkka lensi heti kun peppu osui maahan. Näitä pitäisi muistaa tehdä useamminkin, montakohan nollaa me ollaan otettu istumisliikkeestä...

Kaukoja. En edes yrittänyt mennä kauemmas. Tekniikka oli hyvä, muutaman kerran jouduinantamaan toisen käskyn tai voimistamaan ääntä.Paljon heitettyjä lihapullia palkaksi.