Noukan nurtsilla illalla. Aluksi ruutua jonne olin vienyt makupala-alustan. Lettu meni lujaa mutta sivusta ruutuun. Toisella kerralla vein Letun nähden sinne pallon, tämä meni hienosti. Kolmannella kerralla siellä ei sitten ollut mitään, ja Lettupa jäi seisoskelemaan ruudun viereen kuin väistäen sitä. No, menin ohjaamaan sen ruutuun. Neljäs kerta Lettu jäi etunauhan päälle. Sitten onnistui hienosti ilman mitään lisävirityksiä. Mukavaa oli että vauhti ei hiipunut toistojen myötä mutta selkeästi tätä täytyy nyt treenata paljon!

Vauhtinoudot, nyt pienemmät kapulat ja puukapulalla tehtiin hypyn kanssa. Jo näytti paremmalta vauhti taas mutta ihan niin täyttä laukkaa Lettu ei tullut mitä toivoisin. Ei kuitenkaan jääty jauhamaan.

Kaukot. Kokeilu täydeltä matkalta ja kaikki asennot. Pikkuisen vasen takajalka liikahti seisomasta maahanmenossa kun takana oli jo koko sarja. Koesuorituksia ajatellen kehitys on siis ollut huima, mutta toki nyt menin korjaamaan sitä kinttua ja palasin lähemmäs ohjaamaan. Tästä onnistui hienosti. Nyt pitää vaan tehdä sekaisin kaikkia asentoja, varulta lähempää kun tuo matka ei enää tunnu olevan se kynnyskysymys.