Pieksämäellä hallissa, tuomarina Markku Mäntynen.

Paikkamakuussa tarvittiin kaksi käskyä maahanmenoon. En muista että näin olisi käynyt koskaan? No, lisäksi sivulle nousussa Lettu nousi ensin seisomaan ja sitten istui vinoon. Tuomari ei ollut kuullut alun kaksoiskäskyä ja antoi siksi 9. 

Seuraaminen. Otinseuraamisen alkuun pari paikallakäännöstä ja pääsinkin siitä näppärästi varsinaiseen seuraamiseen koskapa liikkuri oli jälleen kerran ihailtavan ripeä. Tämä selkeästi auttoikin sillä pitkästä aikaa ensimmäinen suora ei ollut ihan laama, aj kun loppuseuraaminen taas vieläpä parani, saatiin 8!

Liikkeestä istumisessa Lettu sitten ei istunut toisellakaan käskyllä. Palatessani takasin käskytin uudelleen ja kehuin vuolaasti kun sitten istui. 0.

Luoksetulo. Ravilla ja löysästi. 6.

Ruutu. Lettu meni hyvin ruutuun mutta maahankäskyllä jäi kyynärät hieman ilmaan. Koskapa liikkuri käskytti minua jatkamaan, lähdin kävelemään. Tuomari sitten sanoi että minun olisi pitänyt antaa uusi maahankäsky kuitenkin niin olisin saanut pisteitä. Tosin, kävellessäni Letun vieritse se nousi kokonaan istumaan. Loppuosa liikkeestä oli hyvä. 0.

Hyppynouto. Hyvät hypyt mutta kapulaa ei jälleen meinannut ottaa. Olikohan täsäs jotain muutakin vikaa kun saatiin vain 5.

Metalli ei sitten noussut. 0.

Tunnari. Lettu katsoi muualle kun liikkuri käski lähettää, minä odotin että koira ottaa kontaktin ja tuomari ilmeisesti tulkitsi tämän kaksoiskäskyksi. Lisäksi kapulan pureskelua ja vajaa sivullesiirtyminen. 6.

Kaukot. Istumaan toisella käskyllä mutta seisomaan ei ollenkaan. Otin lähempää seisomisen ja se meni hienosti. 0.

Kokonaisvaikutus 6. Mitäpä tästä muutakaan voi antaa... yhteispisteet 132 *huoh*.