Letun kanssa Mikkelissä juoksin vain yhden radan. hetken jo ajattelin jättää senkin menemättä sikamaisen helteen takia, mutta kisapaikalla oli koirien uittopaikka ja Lettu kävi mieluusti pari kertaa pulehtelemassa jokeen ja oli mukavalla tuulella. Siispä päätin osallistua.

Rata (Jarmo Jämsä) olikin sitten kuin tehty meille: ei yhtään tyhjään eikä ihan suoraan taakse vientiä (ne pari "taaksevientiä" oli niin viistosti että sain Letun vain pienellä vekillä menemään sinne), kaikki putket olivat hyvin loivalla kaarella ja mitään varsinaisia houkutsansoja ei ollut.  Ou jee! Ja hyvin Lettu sitten pötköttelikin menemään, pitkäastä aikaa suorastaan nautin sen kanssa radan menemisestä, kunnes...

Lettu lopetti pujottelun kesken! Olin aivan pöllämystynyt ja sen enempää ajattelematta aloin korjata virhettä. tai itse asiassa ajattelin että haluan saada tältä radalta ajan, virheistä viis, kun se tuntui menevän niin sujuvasti. No, korjatessa sinne sun tänne menikin sitten sitä aikaa varmaan se 15 sekkaa mikä sitten tuli yliaikaa - harmi ettei tätä kuvattu videolle sillä todellakin olisin halunnut tarkistaa tuon ajankäytön. Loppusuoralla tuli sitten vielä oma moka kun juoksin miltei päin toimitsijoiden koppia ja korjatessani omaa juoksulinjaa Lettu pudotti viimeisen riman.

Mutta juu, ehdottoman mukavaa oli, tätä lisää! Ei Leduusa pääsekään vielä agi-eläkkeelle!