Kotipihassa iltasella. Ensiksi kaukojen vaihtoja ihan läheltä ohjattuna. Lettu ei tainnut tehdä yhtään virhettä!  Ei siis liikuttanut vasenta takajalkaa, ei juurtunut maahan eikä ennakoinut eikä tehnyt väärää asentoa! Näitä treenejä vaan lisää!

Metallinouto. Aika hyvät pari noutoa. Vähän piti etutassulla nostaa kapulaa maasta irti mutta sitten lähdettiin tulemaan laukalla. otin tällä kertaa luovutukseen asti ja palkkaus lihapaloilla kopittelemalla.

Luoksetulo. Laitoin lähtöpaikan nurtsin puolelle. Takamakupalat, en varsinaisesti näyttänyt niitä koiralle mutta varmaan se ne huomasi. Ekalla kerralla todella upea liikkeellelähtö ja siitä seisomaan pysähdys, siitä tietenkin palkalle taakse. Toisella kerralla lähti hitaammin ja selvästi ennakoi pysähdystä (silleen bortsumaisesti, matalana vaanien) ja pysähdys olikin tosi hieno. Tästä uusi luoksekutsu ja uusi pysähdys, nyt parempi vauhti ja pysähdys oli kyllä nopea, mutta olin käskenyt koiran maahan ja silti se jäi seisomaan! Eli vielä yksi kutsu (onneksi tilaa oli) josta uusi maahankäsky ja tämä menikin ihan nappiin. Lettu taakse palkalle.

Ehkä tuo takapalkka kuitenkin on sille helpompi palkka kuin pallo, ainakin silloin kun treenaan yksin. Minä kun en mitenkään saa heitettyä sitä palloa tarpeeksi nopeasti tarpeeksi kauas, niin että en houkuttelisi koiraa tulemaan lähemmäs.