Collievuorolla saarenmaalla - yksin.

Hyppynouto metallikapulalla, tällä kertaa iso kapula. Tämähän meni paremmin kuin pitkään aikaan! Vain hieman tassulla kapulan kääntöä ennen sen nostamista. Palkka pallolla vasta luovutuksesta. Toisella kerralla ei yhtään epäröintiä, samaten palkka vasta luovutuksesta.

Tunnari. laitoin tarkoituksella kapulat jonoon sivutuuleen, ja niinhän Lettu otti tuulen alapuolelta väärän (viereisen). Tein uudelleen, nyt hajustin oman paremmin ja jätin pidemmät välit kapuloille. Nyt tuli oikea mutta Lettu pudotti sen mun jalkoihin. Pyysin nostamaan. Kolmannella kerralla laitoin kapulat eri tavalla (ympyrään) ja tämä menikin paljon paremmin.

Seuraamisessa kokeilin nyt hitaampaa kävelytempoa. Ainakin seuruupaikka oli vakaampi ja kontakti pysyi tasaisena. Ilme ei ollut ihan niin hyvä kuin reippaammin kävellessä mutta toisaalta, jos se tässä tempossa kestäisi häiriöt paremmin? Samaan syssyyn liikkeestä istumisia muutama, ne meni hyvin.

Luoksetulo takapalkalla, koira ei tiennyt takapalkasta mutta silti ennakoi pysähdystä. Ei silti paha. Vapautus seisomisesta ja sitten kutsu loppuosalle, maahanmenosta heitin pallon palkaksi. 

Ruutu. Ruutuun meno ok mutta maahan vasta kolmannella käskyllä. Ja monta kertaa. Menin sitten lähempää lähettelemään - no menovauhtihan tässä hiipui ihan hissutteluraviksi - mutta alkoipas tuo mennä ekalla käskyllä maahan. Palkkana pallo, viimeisellä kerralla menin ruutuun syöttelemään. Lopuksi yksi liikkeen loppuosa, mulla olisi ollut nami valmiina kädessä mutta Lettu ei huomannut sitä! no, ihan hyvin tuli siitä huolimatta.

Kauko. Ensin läheltä koko sarja ilman välipalkkoja. Kerran jouduin huomauttamaan. Sitten testing testing... täysi matka ja koko sarja. Molemmissa maasta nousuissa jouduin antamaan uudet käskyt, mutta vaihdot täydellisen puhtaat! Extra yyber hienoa!