Pitkästä aikaa olin rakennellut Noukan nurtsille merkkejä yms ajatuksena treeneilla suht kaikki liikkeet läpi. keli oli kyllä kuuma mutta ei auta. 

Alkuun luoksetulo, takapalkka oli laitettu etukäteen. Hyvin tuli ja hyvin pysähtyi, mutta kun vapautin Lettu kaarsikin kohti ruutua, missä olisi ollut myös palkka valmiina. Siksipä mun piti kutsua se takaisin ja mennä näyttämään se oikea takapalkka. Jätin koiran nähden uudet palkat ja otin toistoja, nyt kuitenkin vauhti hiipui, näinhän tässä yleensä käy. Pysähdyksetkään ei olleet ihan niin hyviä kuin toivoisin.

Sitten ruutu. Liekö johtunut äskeisestä poiskutsumisesta mutta Lettu meni tosi nihkeästi ruutuun. Kun se oli siellä syönyt palkkansa käskin sen maahan, kävin hakemassa palkka-alustan pois ja otin sitten loppuliikkeen. Sitten uusia lähetyksiä tyhjään ruutuun. Meni se mutta hitasti ja banaanikaarella. Ohjautui kuitenkin hyvin jos ajautui ruudun taakse.

Hyppynoutoa tehtiin metallikapulalla. Vähän piti tassulla auttaa taas kapulaa suuhun. Pari kertaa se myös putosi matkalla, Lettu varmaan taas odotti lentävää palkkaa. Palkkasin nyt kuitenkin vasta luovutuksesta.

Tunnari. Ekalla kerralla oli hyvin epävarma ja alkoi järsiä omaa tuodessaan sitä, kävi siis mun eteen makuulle kapulan kanssa! Otin toiston samoilla kapuloilla mutta eri suunnasta, nyt olikin varmempi olo ja tuli luovutukseen asti ihan ok.

Kaukot. Yksi kokonainen sarja lähietäisyydeltä ja palkka joka välissä. Ei minkäänlaisia virheitä :)Eipä ollut häävi treeni tasoltaan, kielinee siitä että olen viime aikoina ollut tosi laiska.Nyt piiskaa ohjaajalle.