Uimareissun (20 min) jälkeen tottista Noukan nurtsilla. Uittamisessa on ollut taukoa mutta hyvin Lettu jaksoi kun välillä meloin reippaammin aj välillä annoin koiran vähän huilia meloen rauhallisemmin. Pieni tauko autossa ja sitten treeniä:

Metallinoutoa, palkkaus pallolla vaihdellen vauhdista tai luovutuksesta. Kyllä se kapula helposti putoaa jos sormenpäänikin liikahtaa.. eli tässä täytyy nyt olla tarkkana  ja antaa oikeasti se vapautuskäsky ennen kuin heitän pallon. Kapula nousi joka kerta nopeasti maasta. Kertaalleen hyppynoutonakin, ei ongelmia.

Luoksetulo takapalkalla. Vahvaa ennakointia ekaa pysäytykseen, siitä en vapauttanut. Toisella pysäytyksellä jäi kyynärpäät ilmaan, toisella käskyllä sitten meni maahan mistä vapautin. Kutsuin uudelleen ja otin pelkän maahanmenon, palkaksi heitin makkaraa.

Seuraamista, lyhyitä pätkiä naksun kanssa. Oikein tarkkaa ja tarmokasta.

Kaukot. Ensin pitkäastä matkasta pelkkiä ylösnousuja, vaihdellen istumaan tai seisomaan. Tekniikka kunnossa mutta heti kun muualta kuului ääniä jäi käskyt kuulematta. Tätä täytyy siis treenata häiriössä, ehkä siitä ne ongelmat johtuukin? Sitten lähempää pitkä sarja, jostain syystä korjasi sillä vasemmalla tassulla kaksi kertaa asentoa pysyen kuitenkin paikallaan, en huomauttanut tästä (miksi?). Muuten tekniikka kunnossa ja todella räväkät asennonvaihdot.