Noukassa, nurtsin reunassa. Pappa ajeli ruohonleikkurilla samaan aikaan joten sitä piti vähän väistellä, Lettua se ei juuri hetkauttanut.

Metallikapulalla noutoa, vuoroin hypyn kautta vuoroin tasamaalla. Palkkakin vaihdellen luovutuksesta tai lennosta. Kapula ei putoillut ja ihan reippaasti Lettu teki joskin sitä vauhtia tähän kyllä kaivattaisiin lisää.

Seuraamista taas erilaisesti, naksu mukana ja omistuisia kävelylinjoja. Tarkkana oli Lettu :)

Luoksetulo. Laitoin takapalkan mutta Lettu tuli niin hitaasti että en pysäyttänyt sitä vaan odotin ja odotin että tulee lähelle, sitten nakkasin nakinpalan taakse. Toiseen suuntaan samalla tavalla mutta palkka pallolla. Kolmannella kerralla sitten pysäytin ja päästin sinne vanhalle takapalkalle, tässä oli jo vähän vauhtia. Voi elämä mitä tämän liikkeen kanssa oikein tekisi? Olisi kyllä optimi jos olisi joku treenikaveri sitä palloa heittämässä... 

Kaukoja lopuksi. Pitkältä matkalta eka istumaannousu onnistui josta nakkasinkin palkan, sitten alkoi maahan juurtuminen. Tulin lähemmäs ja sitten toisto toistolta siirryin vähän kauemmas, näistä siis jokaisesta erikseen palkka. Sitten vielä lähempää kokonainen sarja (nopeat ja oikeat vaihdot!) ja lopuksi seiso-maa ja seiso-istu lihasjumppaa nenästä vetämällä.