Laukaan agikisoissa päivä vähän venähti. Jo alkuperäisen aikataulun perusteella oli selvää että en ehdi startata hyppyradalle mutta lopulta teki tiukkaa ehtiä edes ensimmäiselle, agiradalle. Rataantutustumiseen mentiin about 20 yli 5 ja kuudeksi piti olla töissä..

Sari Mikkilä oli tehnyt varsin mukavan radan, ei mitään kummallisuuksia vaan ihan peruskauraa koko rata. Lettuun kuitenkin selvästi tarttui minun hermoilu töihin ehtimisestä ja se liikkui melko nihkeästi.  Virheittä kuitenkin mentiin kunnes keksin viime tipassa muuttaa suunnitelmaa: pussin jälkeen oli radan ainoa hypyntaaksevienti ja olin ajatellut ottaa sen ihan törkkäsemällä. Kun koira oli pussissa juoksin kuitenkin hypyn ohi ja ajattelin jotain japanilaista... ja ajattelin piirun verran liian kauan sillä Lettu tuli pussista ulos ja näki hypyn edessään - ja hyppäsi sen. 

Hylyn jälkeen loppuradallakaan ei ollut mitään ongelmia mutta lievästi sanoen hiukka väärin koiraa kohtaan jouduin tekemään: tyrkkäsin sille ruokakupin autossa eteen jota se katsoi ihmeissään että "tällainenko palkka vain?" ja sitten lähdin töihin. No, Lettu sai sitten illalla kotona extrahemmottelua ja sai luvan jäädä yöksi sisälle.