Aholaidan pallokentällä, siellähän parin viikon päästä on tokokoe :) Mukana MM ja PL koirinaan Ilmi ja Milla.

Ensiksi metallinouto. Lettu kävi vähän kuumana kun näki Millan leikkivän pallolla, ja tässä mielentilassa se ei epäröinyt yhtään metallikapulan nostoa. Ravilla kuitenkin toi. Toisella toistolla lähdin juoksemaan karkuun ja nähtiinhän sitten Letunkin laukkaavan metallikapula suussa!

Seuraamisia naksulla. Häiriö kyllä vaikutti Lettuun se ei ollut niin tarkkana kuin yksin treenatessa mutta ihan aktiivinen se nytkin oli, edisti tosin.

Kaukot. Ensin täydestä matkasta joitakin toistoja, vähän oli ongelmaa ensimmäisen käskyn noudattamisen kanssa ja muutenkin tuntui siltä että korvat oli käännettynä niihin muihin koiriin. Tekniikka oli kyllä kunnossa. Sitten lähietäisyydeltä nopeita vaihtoja vähän jumppa-ajatuksella. kerran Lettu siirsi sitä vasenta takatassua josta menin koskettamaan jalkaa ja marmattamaan.

Luoksetulo, tai siis luoksetulon eka pysäytys. PL oli vienyt koiran pois joten hän heitti palloa taaksepäin kun pysäytin Letun, nyt pelkällä käsimerkillä. Molemmilla kahdella kerralla Lettu lähti tulemaan laukalla ja pysähtyi terävästi. JEee!