Agipiirinmestikset Pohjanlammella. Lettua en ollut ilmoittanut mihinkään ylimääräisiin kisoihin vaan keskityttiin itse asiaan. Ja varmaan hyvä niin, sillä Lettu liikkui molemmilla radoilla ihan reippaasti ja laskeskelin että yliaikaakaan ei olisi tullut jos noita virheitä ei olisi tarvinnut korjailla...

Eli ekalla radalla heti alussa Lettu meinasi imeytyä putken väärään päähän mistä toki sain sen kiljuttua takaisin. Sitten ehkä vähän ylikehuin sitä jotta se ei mököttäisi minulle, niin sivusilmällä näin miten se iloisesti loikkasi puomin alastulokontaktin yli... Nooh, matka jatkui suuremmitta ongelmitta mutta loppusuora oli vähän kinkkinen kun keinun jälkeen oli U-kkäännös pituudelle ja sen jälkeen U-käännös okserille - rimat oli tapissaan. Niinhän se lyhyillä lähestymisillä Letun(kaan) ponnu ei riittänyt ja okseri rapsahti alas. Tämän jälkeen oli vielä sujuvaa kääntelyä mutta onnistuin toiseksi viimeiseltä esteeltä vetämään koiran pois ja melkein hyppyyttämään väärän esteen. Korjattiin toki mutta sitä yliaikaa tuli n. 7 sekkaa ja kun virheitä oli jo 15, ei kauheasti toivoa hyppikselle ollut.

Hyppis sujui kuitenkin aika hyvin, ei ollut mitään läheltäpiti - tilanteita ja vauhti pysyi hyvin. Kuitenkin Lettu teki pujottelun puolessa välissä virheen ja sitä säädettiin siinä tovi ennenkuin päästiin jatkamaan. Muita virheitä ei tullut joten tulos 5 ja yliaikaa pujottelun korjauksista n. 6 sekkaa.

Molemmilla radoilla tuli aika paljon hylkyjä joten yhteistuloksissa me oltiin sitten jopa viidensiä! Käsittämätöntä!