Tuomarina Mauri Pehkonen, josta etukäteen toki tiesinkin ettei me tulla saamaan kovin hyviä pisteitä mutta tulosta lähdettiin hakemaan silti. Mutta joku paha pilvi oli näköjään tänä viikonloppuna mun päälläni...

Paikkamakuussa Lettu oli heilauttanut peppunsa lonkalleen, muuten oli skarppina ja ryhdikkäänä koko ajan. 9.

Seuraaminen. Kaavio alkoi sivuaskelilla ja minä yllätyin tästä enkä osannut käyttää tilaisuutta hyväkseni tsempatakseni koiraa, lähinnä loikin sinne sun tänne.  Ehkä pitäisi katsoa miten kaavio menee vallankin kun suoritin vasta neljäntenä... kävelypätkät olivat sitten laamamaisia ja lisäksi sössin yhden täyskäännöksen tekemällä Lakikäännöksen.. Lettuhan kyllä osaa kääntyä vasemmankin kautta mutta ei sillä tavalla että pyörähdän paikallani yhden jalan varassa kuten lakin kanssa teen. Seuraamisesta saatiin vaivaiset 6.

Istuminen sitten onnistui :) Yhdellä käskyllä, Lettu istui! 8,5 (hidas?).

Luoksetulo. Molemmat välit tasapainoisella, rauhallisella laukalla, molemmat pysähdykset hieman venyivät, maahanmenoon tarvittiin lisäkäsky. 0.

Ruutu. Meni hyvin ruutuun mutta kääntyessään ja maahan mennessään etutassut jäivät nauhan päälle -> kutsuin pois. 0.

Hyppynouto. Ei lisäkäskyjä, vähän löysä paluuhyppy, vajaa sivulletulo. 7.

Metallinouto. Ei tässäkään lisäkäskyjä (jippii!!!!), vähän tassuilla ensin käänteli kapulaa, paluuvauhti hidas ravi, vajaa loppuperusasento. 7.

Tunnari. Ei lisäkäskyjä, vertaili kolmea kapulaa mutta ei koskenut, toi samaa rauhallista vauhtia kuin menikin kapuloille, puraisi pari kertaa. Vajaa loppuperusasento. 5.

Kaukot. Käytin selkeästi liian hiljaisia käskyjä sillä kun annoin uudet käskyt kovemmalla äänellä, Lettu teki upeat vaihdot. Kerran väärä asento mutta sekin korjattiin. Lisäkäskyjä tuli vaan liikaa, siksi 0. Olin kuitenkin tyytyväinen tekniikkaan.

Kokonaisvaikuts 7. Lettu oli selvästi laiskempi kuin esim. Seinäjoella viimeksi mikä näkyi varmaankin liikkeiden välissäkin.

Yhteispisteet 142,5, eli ei tulosta tälläkään kertaa. Voihan räkä.