Haapaniemen pallokentällä. Aluksi leiktin karvamötköllä, sitten luoksetuloihin ja pysäytyksiin. Nyt käskynä terävämpi "oota" ja käsimerkki. Tosi hyviä pysähdyksiä, ja tein monta silleen että kun nakkasin koiralle makupalan kauemmas, siirryin samalla vähän kauemmas itse. Näin saatiin hyvävauhtisia lähtöjä ja teräviä psyähdyksiä. Nyt pitäisi sitten vaan miettiä pitäiskö käyttää pelkkää käsimerkkiä kokeessa?

Seuraaminen, naksulla. Ihan eka suoraan lähtö oli laama, korjasin tekemällä nopeasti käännöksen oikealle ja kun Lettu tästä otti kontaktin, naks ja palkka. Sen jälkeen se ei laamaillut vaan oli tosi skarppi :)

Eteenmeno. Kävin koiran nähden viemässä palkan kentän laitaan ennen seuraamisharjoitusta. Eteenmeno sitten ihan normalisti. Mun oli tarkoitus käskeä koira maahan mutta yritin sitä aivan liian myöhään,s e oli jo nähnyt palkkapurkin eikä sitä enää pysäyttänyt mikään... No, toinen yritys, nyt siellä oli vain se tyhjä palkkapurkki. Hyvin lähti taas ja pysähtyi heti käskyllä mutta meni maahan vasta uudella käskyllä. Tästä yritin vapauttaa mun luokse palkalle kuten ruututreenissä, mutta Lettu lähtikin sinne purkille... No, sai se palkkaa sitten kun tuli takaisin huomattuaan purkin tyhjäksi. Vähän tarkempi saisin kyllä olla itse.