Mikkelin kisat, kolme rataa, tuomarina Johanna Wurthring. Mukava sää ja paljon koiria, meidän lähtövuoro oli siinä 45 paikkeilla.. Kaikki radat olivat varsin mukavia, ei mitään kikkailuansoja eikä taaksevientejäkään ollut kuin hyppiksellä yksi.

Ekalla radalla Lettu pötkötteli varsin tasaista vauhtia, itse huomasin kahden kaarteen päässeen pitkiksi joten niissä sitten meni vähän aikaa hukkaan. Ei virheitä, tuloksena n. 3 sekkaa yliaikaa.

Toisella radalla sitten keinun jälkeen vedin koiran pituuden ohi. Korjasin tämän nopeasti mutta sitten Lettu ei saanutkaan ponnistettua vaan palikat kolisivat. Pujottelulla vedätin sen verran edellä että en huomannut että Lettu oli jättänyt viimeisen välin pujottelematta, siitä siis hylky.

Hyppiksellä oli jo vähän puhti pois, ja tällä radalla oli sitten pujottelun jälkeen ihan suora taaksevienti (joka muuten meni yllättävän hyvin!). Siitä sitten hypyn kautta putkeen ja tässä tajusin sen saman virheen mikä mulle on sattunut monesti ennekin: en voi vetää Lettua putkeen vaan se valitsee aina sen kauemman pään jos olen itse putken lähellä. No myöhäistä oli kutsua koiraa pois, olisin sen ehkä saanut kiljuttua vielä oikeaan päähän mutta halusin mielummin tarjota koiralle sujuvan radan. Seuraavalla kerralla kun tällainen on radalla niin muistuttakaa mua että pitää leieröidä tai tehdä joku muu ohjauskuvio. Tai pitkikaa päähän jos teen vielä saman virheen :D