Ihanat kelit jatkuvat ja hyvä mieli tarttuu vissiin koiriinkin? Ainakin oli ihanaa treenata ihanalla Haapaniemen pallokentällä :)

Ekaksi luoksetulo. Ekalla yrittämällä molemmat pysytykset ja sen tokan jälkeen pallopalkka selkäni taakse. Pysähdykset olivat ok mutta Lettu selvästi ennakoi niitä, ei kuitenkaan pysähtynyt eikä ihan hiipinytkään ennen käskyä. Toisella kerralla otinkin sitten pallon näkyville ja nythän se tuli lujempaa, pysähtyi silti hyvin ja tästä kutksun jälkeen heitin pallon.

Ruutu. Aivan käsittämättömän hieno: suoraan keskeltä sisään ja perälle ja rivakasti käskystä maahan. Uskallankohan enää treenata tätä ollenkaan? Palkkaus jäi vähän huonoksi sillä yritin heittää pallon mutta se ei lentänytkään tarpeeksi kauas... Otin sitten vielä sellaisen että lähetin ruutuun ihan läheltä, käskytin maahan ja palkkasin pallolla.

Tunnari. Vääriä kapuloita oli runsaasti ja ne oli tosi lähekkäin, melkein päällekkäin. lettu otti jo oman vierestä väärän hampaisiinsa mutta alkoi sitten tarkastaa uudelleen ja toi kun toikin oikean.

Kaukoja. Ensin pidemmältä matkalta sitten tulin lähemmäs käskyttämään. Jälleen painopiste istumisessa joka tuntuu olevan vaikea... nyt kuitenkin jo selvästi parempi.

Seuraamista tein aina liikkeiden välissä ja vielä lopuksikin. Aika hyvää seuraamista, vähän edisti välillä mutta korjasi kun vähän ärähdin.