Tuomarinkylän vinttariradalla colleiden tokomestikset. Tuomarina Pirjo Bellaoui. Tuomari ei antanut mitään virheitä anteeksi ja siksikin kokeen tulostaso jäi heikoksi, ainoastaan alokkaassa tuli ykköstuloksia ja niitäkin vain kolme! Minusta muuten colliet tokottelivat varsin mukavasti ja Lettukin oli sellaisella tuulella että tuloskin olisi voinut tulla, mutta pikkuvirheistä tuli kuitenkin sen verran nolia että ei tarvitse edes tuomaria syytellä.

paikkamakuu 10, nou problems.

Sekoitetussa järjesatyksessä tehtiin liikkeet ja sehän sopii meille vaikkakaan siitä tällä kertaa ei ollut apua kun ruutu ei löytynyt:

Hyppynouto 7,5. Menohyppy ok, hidastelua kapulan ottamisessa, löysä paluuhyppy (ei kosketusta) ja sivulletulossa ylöshyppy josta tämä tuomari sakotti joka kerta..

Ruutu ei löytynyt. =. Lettu meni ruudun viereen, tulkitsi ilmeisesti kehänauhan toiseksi ruudun laidaksi. Ehti mennä maahan niin että korjailu ei enää onnistunut, korjailin silti ja kun meni ruutuun, kutsuin pois. 

Kaukot 6. Löysä... kaikki vaihdot teki mutta muutama ylimääräinen käsky ja yhdessä vaihdossa tuli eteenpäin. Istumiset hyvin matala-asentoisina.

Liikkeestä istuminen 6,5. Varmistelin ja annoin kaksi käskyä sekä katsoin vielä että varmasti meni. Olin itse tyytyväinen koska tässä Lettu on usein "lintsannut".

Seuraaminen 6. Seuraamispaikka seilasi edistämisestä pieneen jätättämiseen, Ei kuitenkaan jumittanut eikä tarvinnut mitään vippaskonsteja tullakseen mukana, askeleet sivuille ja paikallakäännökset olivat ihan täpäköitä.

Luoksetulo 5,5. Annoin seisomiskäskyn kädellä ja hyvin pysähtyi. Maahanmenoon tarvitsi kuitenkin lisäkäskyn ja sivulletulossa taas se hypähdys. Vauhdit ihan hyvät, laukkasi lähtiessä mutta vika pätkä ravilla.

Metalli nouto 0. Lähti hyvin kapulalle mutta sai sitten muka jonkun hajun ja jäi nuuskuttelemaan maata ennen kapulalle tuloa. Komensin jatkamaan ja käytin liikaa käskyjä. Toi kyllä sitten ihan ok.

Tunnari 0. Suun aukomista ja väärän kapulan hampailla kolistelemista. Oikean kuitenkin toi ihan nätisti.
 

Kokonaisvaikutus kuitenkin 8 ja täytyy sanoa että ei tällä kertaa jäänyt ihan epätoivoinen olo vaikka pistesaldo oli vaatimattomat 152,5. Jos se ruutu olisi löytynyt ja tunnari olisi ollut vähän siistimpi olisi meillä ollut tulos takataskussa. JOs.