Vaikka en ole tänne blogiin yleensä näyttelyreissuja kirjannut, tämä on ihan pakko:

Tuurin kaikkien rotujen näyttelyssä meillä oli tuomarina Päivi Eerola. Vettä satoi ja oli kylmä ja lisäksi Letulla oli järkyttävä karvanlähtö. No, muita veteraaneja ei ollut ja vaikka Lettu ei saanut SA:ta, se oli silti ROP_VET ja sen kummemmin haaveilematta mistään suuresta menestyksestä päätin jäädä isoon kehään. Ajattelin lähinnä että sieltä olisi muita jäänyt pois huonon kelin takia. 

No, kaikki koirat olivat kyllä paikalla. Veteraanikehän otti Hannele Jokisilta. Juoksujärjestyksessä asetuimme kolmanneksi tervun ja dallun perään. Esiarvostelussa Lettu seistä pönötti kuin mikäkin kehäkettu, olin tästä tosi yllättynyt. Kun sitten mentiin isoon kehään se pisteli pitkällä askeleella menemään ja miltei juostiin dallun häntään kiinni... tuomari vielä vertaili ja juoksutti yksitellen ja sitten alettiin tehdä valintoja. Ensin meidät pyydettiin keskelle kuuden jatkavan koiran joukkoon, olin tästä jo ihan otettu. Kun tuomari kävi kättelemässä kaksi joukosta ulos, olin aivan pöllämystynyt. Me ollaan palkinnoilla! No, neljäs sija ja edelleen hienoa pönötystä palkintopallilla! Aivan käsittämätöntä!

Täytyy myöntää että hienoinen näyttelykärpänen nyt puraisi, eikä harmittanut yhtään että tällä(kin) kertaa se sertti meni sivu suun.