JATin agikisoissa. Ajattelin jo että jos Lettu jää tokosta eläkkeelle, alkaisi se joutaa eltsulle myös agilitystä, mutta näiden ratojen jälkeen tulin kyllä toisiin aatoksiin. Rouva nimittäisn pisti ihan parastaan :)

Ekalla radalla en meinannut päästä liikkeelle kun otettuani hihnan pois Letun kaulasta, se oli menossa samantien. No yritin livahtaa koiran toiselle puolelle jotta pääsen hyvään ohjausasemaan - vaan Lettupa tuli perässä ja ekan esteen ohi! Tästä tietysti kielto ja sekunteja kului... muuten rata meni aivan erinomaisella vauhdilla, tosin tuon kiellon lisäksi saatiin kontaktivirheet sekä puomilta että keinulta. Pujottelu oli toki Lettumaisen hidas mutta arvelenpa että ilman tuota kieltoa oltaisiin päästy ihanneaikaan!

Toisella radalla osasin olla lähdössä tarkempi. Tällä radalla oli enemmän taaksevientejä ja nehän ei ole Letun parasta, kiltisti se meni mutta vauhti niissä hieman hidastui. Lisäksi se kadotti jostain syystä putken suuaukon ja juoksi putken taakse, tähänkin kului sekunteja. Sitten kontaktivirhe A-esteeltä ehkä.

Mutta juu, molemmilta radoilta n. 6 sekkaa yliaikaa mikä ei ole ollenkaan huono siihen nähden että tuli nuo kiellot joita jouduin korjaamaan. Tällä kertaa tuli sitten vaan noita muita harmittavia virheitä... silti Letun radoista jäi erittäin hyvä mieli!