PP kouluttamassa. Iso alue, erinomainen sää.

1.pisto oikea etukulma, myötä/sivutuuli, mm AA +peitto. Lettu lähti viistosti alueelle, ja PP käski kutsua sen takaisin. Kun kutsuin, Lettu kääntyi mutta saikin hajun maalimiehestä ja meni sinne. Suora palkka, hain koiran pois.

2.pisto, vasen etukulma, mm KH osittain peitetty häkki. Taas Lettu lähti etenemään viistosti alueelle, kutsuin sen karjumalla pois, tuli ja kehuin kovasti. Sitten ei meinannut uskaltaa lähteä, menin vähän matkaa kohti mm:stä, siitä onnistui lähetys. Lettu kävi maalimiehen luona, mutta ei ottanut rullaa suuhun (kiintorulla) vaan palasi takaisin. Uusi lähetys, nyt onnistui, näyttö hyvä.

Kolmas pisto tyhjä, alueella maapiilo joka oli auki. Lähti alueelle vähän vaisusti, mutta kävi 50 metrissä ja tarkisti piilon, ei yrittänyt ottaa rullaa.

4. pisto MH pressulaatikosa. Lähetyksestä Lettu ei lähtenyt ollenkaan menemään. Otettiin ääniapu, sitten meni vauhdilla ohikin maalimiehestä, kurvasi sitten hajun saadessaan takaisin. Suora palkka.

Ennen seuraavaa lähetystä keskilinjalla Lettu alkoi hamuta rullaa suuhunsa - sijaistoimintoa? Se oli selvästi paineessa.

5.pisto TV maapiilossa. Taas lähetyskäskyllä ei minkäänlaista reaktiota. Otettiin jälleen ääniapu, sittenkin lähti vaisusti. Meni kuitenkin piilolle ja teki hyvän ilmaisun ja näytön. Riisuttiin rensselit maalimiehen luona ja leikitin vähän lelulla. Oli aika vaisua leikkiminen. Nakit sentään kelpasivat joten kopiteltiin niitä sitten.

Huono maku jäi näistä treeneistä. Oliko "toimimattomuus" seurausta ekojen pistojen korjauksista vai oliko Lettu väsynyt edellisestä päivästä? Miten voisimme lisätä maalimiesmotivaatiota?