Olipas Tanja saanut muutamasta esteestä aikaiseksi haastavan radan!  Joskin suurin haaste tällä kertaa taisi olla radan muistaminen: oma sijoittuminen oli ensiarvoisen tärkeää oikeastaan koko ajan ja sehän ei onnistu jos pitää välillä miettiä mihin suuntaan pitikään singota.

Kokeilin ottaa välin 9 -11 puomin yläpuolelta. Tuli kiire hypyllä 9 kun muurilta 7 vedin koiran puomille ja olinkin puomin alapuolella. Kun tein muurilta asti koko homman yläpuolelta, se onnistui joskin Lettu tuli putkesta hitaasti ulos kun putken suu osoitti "taaksepäin" eli vaikka tämä tällä kertaa jätettiin tähän onnistumiseen, kannattaa tuo Letun hyvä leieröintien hallinta säästää sellaisiin paikkoihin joissa ei tule jyrkkiä mutkia jotka hidastavat koiraa jo valmiiksi.

Kuten arvata saattaa, oikean pään putki-muurihässäkkä oli ylivaikea meille. Tiukat käännökset, ponnistamaan kutsuva muuri ja useaan kertaan meno putkeen vailla mahdollisuutta irrottaa koira sieltä vauhdilla. Nämähän ne kisoissakin syö meidän vauhtia. Tanja neuvoi tätäkin harjoittelemaan kotiläksynä pallopalkalla. 

Omatoimiharjoitus oli mukava serpentiini - pujotteluhässäkkä. Siinä Lettu liikkui yllättävänkin hyvin mutta pujottelulle meno kahden hypyn välistä tuotti päänvaivaa. Lettu jotenkin ei usko että esteistä voi tulla ohikin! Itse pujottelun aloitus ei tuottanut ongelmia vaikka Letun piti taipua tiukkaan avo kulmaan, tosin olin itse varmistamassa sisäänmenoa. Mutta olisiko kuitenkin niin että se vasemmalle kääntyminen (umpikulma) on vaikeampi kun tuntuu että niissä tulee useammin ongelmia? Kunhan tässä päästään kunnolla taas lenkkeilemään täytyy käyttää Lettu myös lihashuollossa.