JATtilassa "iltakisat" (maxi 3 alkoi klo 18.30), tuomarina Minna Jokisaari. 

Eka rata oli agirata, ja sanoin heti radan nähdessäni että alku on meille vaikea. Kakkoshyppy vietiin takaa ja toisella puolen oli puomi ja toisella putki, ei lähelle piti mennä jota koira pysyy kädessä ja Lettuhan vihaa sitä että olen lähellä. Pakkovalssi olisi ehkä ollut tässä sille paras tapa ohjata mutta sehän ei pysy lähdössä joten en olisi saanut tarvittavaa etumatkaa.. ja käsillehän tämä meni. Lettu tuli sen hypyn ali ja kun yritin korjata, se meni saman hypyn alitse väärinpäin. 

Kokeilin vielä jatkaa: puomin jälkeen muurille yritin ottaa tiukkaa ennakoivaa valssia, mutta Lettu tulkitsi tämän poispäinkäännökseksi ja ajautui takaisin puomille. Siitäpä juoksutin sen sitten pois radalta.

Toiselle radalle joka oli hyppäri päästiin matkaan mukavalla alkusuoralla. Se sopii Letulle niiin hyvin :) Koko rata menikin sitten hyvin sujuvasti ilman virheitä. Yliaikaa tuli vajaat 5 sekkaa, etenemä oli 3,37 joka on meille ihan hyvä. Vaadittu etenemä oli kuitenkin 3,7. 37 koirakon porukasta sijoituimme 14:ksi. Vauhti on kuitenkin koko ajan kasvanut (tai kaarrokset on pienentyneet) joten ehkä me vielä saadaan joku merkintä kisakirjaankin ennen eläkeikää :) Letullahan ei kontaktit menoa hidasta joten agiradoilla aletaan olla jo nollavauhdin tuntumassa. Jos niiltä ei sitten vaan tulisi virheitä...

Kolmannelle radalle en ollut edes ilmottautnut, kyllä kaksi rataa päivässä riittää kohta 9-vuotiaalle. Tosin nythän tuo eka rata jäi tyngäksi joten ihan hyvin olisi voitu se viimeinenkin juosta.