Aholaidassa collietokot. Oman sairastelun vuoksi treenitaukoa on tullut nyt tosiaan liikaakin, nyt pitäisi olla ahkera ja laittaa liikkeet kuntoon. Tällä(kin) kertaa vaan aika loppui kesken ja meidän treeni jäi tyngäksi...  Letun valeraskaus näyttää nyt olevan ohi, ja se kyllä näkyy suoritusinnossa.

Aluksi ruutua niin että avustaja vei lätkän paahtopaistia alustalle keskelle ruutua, kolme juoksutusta edestakaisin, keskimmäinen selinlähetus, eka ja vika sivulta. Hyvin meni kohtalaisella vauhdilla ja suoraan keskelle, mutta melko kaarevalla uralla juoksi.

Sitten kauko-ohjausta, avustaja koiran takana heitti makupalan aina kun minä vapautin koiran. Etäisyyden 3, 6 ja kahdesti 10 metriä. Ensin pelkkä seisomaan nousu, puhdas, siitä palkalle. Sitten istu-seiso, myös puhdas, palkalle. Sitten taas pelkkä seisomaan nousu, nousikin istumaan ja sen jälkeisessä seisomaan nousussa teputusta, palkalle kuitenkin. Lopuksi vielä pelkkä seisomaan nousu joka tällä kerralla puhdas. Upeeta!

Alaspäin tuloja olen harjoitellut kotona ihan läheltä. Vaikeaa on mutta eipä tässä muuta vaihtoehtoa ole. En edes yritä yhdistää niitä näihin hyvin sujuviin ylösnousuihin vielä.