On- ja off- treenit jatkuvat. Tällä kertaa oltiin ajoharkkaradan kentällä HK:n ja JT:n kanssa. Asko pörräsi omien lelujen kanssa. Olin ottamassa seuraamista kun Asko alkoi kiukuttelemaan. Siihenhän sitten lopahti letun seuraaminen, se jälleen kerta kaikkiaan kieltäytyi yhteistyöstä. Itsellä meinasi palaa pinna (ai miten niin meinasi) joten näin viisaammaksi laittaa Letun autoon ja rauhoitella tilanne.

Tauon jälkeen siis uudestaan. Nyt Lettu kulki mukana joskin seuraaminen oli aika kauheaa se ei juminut ja teki kuitenkin mm. tiiviit perusasennot ja täpäkät käännökset. No huoh.

Ruutu sitten, jälleen ilman palkkaa. Lettu meni ruutuun voimakkaasti kaartaen, sitten itse vähän hätäilin käskytyksessä mutta Lettu kuitenkin meni ruutuun ja siellä maahan. Menin ruutuun silittelemään ja palkkaamaan sitä, sitten tehtiin loppuosa jossa ei moitittavaa.

Tunnaria ennen Lettu pongasi maasta Jutin noutokapulan, se piti tietysti tuoda ja otin sitten pari heittoakin sillä. Sivullesiirtymisessä kaksi kertaa ennakoi! Muuten ihan siistit noudot.

Tunnari, JT toimi liikkurina. Tämä oli Letulle piis of keik, hienosti meni.