Liepeellä, siellä risujenkaatopaikalla. Pakkasta ja pakkaslumen alla kova, kuhmurainen maa, ei kiva :(

Alkuseuraaminen meni vähän niin ja näin, osittain siksi että Lettu kyttäsi "kentän" laidalla pinossa olevia ruutumerkkejä, osittain siksi että sen yksi tassu meinasi jäätyä ja pääosin siksi että itse en osaa kävellä huonolla alustalla ja taas harpoin ja rynnistelin sinne tänne. Saatiin kuitenkin korjattua "kaksi askelta vasemmalle", nyt mulla pitäisi olla takaraivossa miten askellan etten kävele koiran yli!

Ruutu. Kerroin Salmelle meidän eilisistä ongelmista, ja päätettiin että rakenetaan taas pelkkää motivaatiota ruutuun jonkin aikaa. Nyt tehtiin lyhyeltä matkalta monta toistoa makupala-alustalle, kotona teen näitä pitkältä matkalta vain yhden per päivä, ja megahyvä palkka siellä alustalla. Sinänsä hyvä, näin voi yksin toteuttaa treenin.

Tunnari. Yhtä hyvä kuin viime aikoina muulloinkin :) nyt vaan lisäämään matkaa mutta jatketaan muuten samalla tavalla.

Kake. (olen muuten niitä rauhallisia lähietäisyysasennonvaihdoksia harjoitellut kotona vaikka en ole tänne niitä kirjannutkaan, ja pääasiassa istumiset on menneet hyvin, seisomisissa Lettu on lysähtänyt istumaan miltei heti). Parin metrin etäisyydeltä takapalkan avustamana tehtynä ei näyttänyt enää pahalta. Seisomaan nousu istumasta tuli molemmilla takajaloilla tasapainotusaskel, mutta paljon parempi kuin joskus. Nyt jatkossa niitä rauhakakeja edelleen, mutta lisäksi niistä erillisinä harjoituksina takapalkalla asennonvaihtoja minä seisten mutta melko lähellä.