Jälki Pönttövuoressa, kuiva mustikkapohja, kova tuuli. 4 kulmaa, 7 kapulaa, 1h 10min vanha.

Jäljelle lähtö (ei janaa) hyvin, kuitenkin Lettu teki pyörähdyksen eka suoralla. Tästä oikaistuaan olikin eka kapula, sattui tavallaan hyvin että palkka tuli kun jatkoi eteenpäin. Kulmat olivat kaikki ihan jees, mutta (tuulesta johtuen) ajautui kaikissa jonkiverran yli, lähti kyllä aina oikeaan suuntaan sen kummemmin pyörimättä. Metsäkoneen jälki tuotti tällä kertaa ongelmia, itse kuitenkin pääsi siitä yli, toisella kerralla jopa tarkasti maata nuuhkien selvitti kohdan mistä jälki oli mennyt. Useinhan Lettu etsii jäljen uudelleen tuollaisen kohdan reunalta.

Pitkällä suoralla vauhti alkoi kasvaa ja yhden kapulan Lettu missasi kokonaan (taisi kulkea jäljen sivussa juuri tuolloin) ja toisen kyllä merkkasi, muttei malttanut paikantaa. Jos olisin ollut kisassa olisin varmaankin tuossa kohden anatnut esinekäskyä - tiedä sitten olisiko se auttanut?

Loppusuora oli vastatuuleen ja se meni yllättävän hyvin, vähän seilaten mutta kapuloille ei mitenkään rynnännyt vaan ilmaisi ne vasta kohdalla. Olenkin yrittänyt vastatuulipätkillä sijoittaa kapulat mättäiden taakse ja kuoppiin.

Vähän huolimaton oli koko jälki, intoa kyllä piisasi.
Olisikohan nyt todellakin aika kokeilla jäljestämistä myös pellolla!