Yksin tottistelemassa koirakorvessa. Kaikki pk-tottiksen liikkeet paitsi paikkamakuu. Seuraamista aika paljon, välillä palkaten paljon nimenomaan lähdöissä ja välillä pitkää pätkää ilman palkkaa. Tasaisen kunnollista seuraamista.

Jättöliikkeet: istuminen ja maahanmeno hyvät, seisominen hukassa (no, sitähän ei ole paljoa treenattu viime aikoina). Muutamia toistoja kaikkia asentoja, ainoastaan seisomisessa erehtyi pari kertaa.

Luoksetulo taattua tavaraa, nou problem.

Eteenmeno: ekalla lähetyksellä kaarsi vähän oikealle, eikä löytänyt purkkia. Kutsuin takaisin ja lähetin uudestaan, nyt alkoi hiljentää ennen kentän laitaan tuloa, mutta onneksi juuri silloin näki purkin ja jatkoi matkaa. Täytyy vissiin ottaa käyttöön näkyvämpi purkki silloin kun treenataan näin pitkää matkaa. Valmisteleva osuus ja lähtövauhti molemmilla kerroilla hyvät.

Telineet, noutokapulana oma 700 grammainen: aloitin A-esteestä. Eka kerralla meinasi kiertää takaisin tullessa, josta kielsin ja ohjasin oikeaa kautta. Sitten pudotti kapulan. Uusi(a) heitto(ja) jotka sitten johtivat onnistuneisiin suorituksiin :)

Hyppy ensin matalammalla (80cm), sama juttu, ensin meinasi kiertää, mutta kiellon jälkeen teki pelkästään oikeita suorituksia, myös metrisellä hypyllä. Metrisestä ponnasi ihan kevyesti. Luovutuksissa jää hieman kauemmaksi kuin ennen? Täytyy treenata luovutuksia erikseen.