Koirakorvessa MM:n kanssa. Bardi teki yhtä aikaa meidän kanssa tottista. Lettua tämä ei juurikaan hetkauttanut, ainoastaan noutokapula kiinnosti sitä hieman.

Makuutin Lettua sulemmassa maan kohdassa jonkun aikaa, tärisi se mutta pysyi.

Seuraamisessa taas älytöntä edistämistä, parani sitten kun vähän peruuteltiin.

Jättöliikkeet maa ja istu ok, seisomista piti vähän auttaa. 

kaukoja. Kyllä nyt pompsahti ylös tarmokkaasti! Erilaisia variaatioita matkan ja sarjojen suhteen enkä oikein saanut virheitä esille, ainoastaan kerran siirsi vasenta takatassuaan ja kerran otti väärän asennon mutta senkin korjasi itse ilman huomautusta.

Vieraalla kapulalla noudot. Tasamaan varasti, otin kapulan ja aloitin alusta, taas varasti. Nyt kutsuin sen takaisin viereen jossa kehuin ja sitten annoin noutokäskyn. Lettu toi laukaten! Hyppynouto (ylikorkea hyppy) oli vähän hankala, Lettu olisi halunnut kiertää paluuhypyn ja menin ohjaamaan sen uudelleen esteen taakse. kapula pysyi hyvin koko ajan suussa. Toisella kerralla tuli oikein tosin vahva ponnistus palatessa. A-estenouto sama juttu, jouduin mennä auttamaan paluussa. Tämä otettiin myöhemmin uudelleen pallon kanssa, ei enää ongelmaa.

Lopuksi eteenmeno. Ekalla lähetyksellä Lettu katsoi takaisinpäin käveleviä MM ja Bardia eikä lähtenyt etenemään. Otin uusiksi ja nythän se lähti ihan ok, ei kauheaa vauhtia mutta suoraan ja laukalla kuitenkin. Maahankäskyllä pysähtyi ja vasta kolmannella meni maahan.... kutsuin luokse palloleikkiin.