Omalla jääkentällä, ajatus treenata kisaliikkeet ylläripalkoin.

Seuraamista otin vain yhden n. 5 metrin pätkän. Sen perään heti liikkeestä istuminen. Kyllä se nyt istui.

Ruutu. Olin vienyt kissanruokaa ruutuun etukäteen palaksi. lettu paineli suoraan ruutuun ja löysi ruuankin heti.

Noudot. Puukapulanouto tasamaalla. Lettu toi laukalla! Palkka luovutuksesta. Metallinoutokin oli extra reipas, oli ihan hilkulla etteikö laukannut tuodessa. Näin sitten kokeessakin, jookos...?

Tunnari sitten. Tein nyt niin että otin omankin vasta kun aloitin liikkeen, ihan niinkuin kokeessa. Lettu ei haistellut kapuloita ollenkaan vaan toi ihan sattumanvaraisesti jonkun.. tätä ei tietysti helpottanut yhtään se että multa alkaa kapulat loppua ja paikkoa yritettiin kahdella kapulalla. Onnistumatta. Täytynee ottaa lusikka kauniiseen käteen ja tehdä tunnariin nyt tehokuuri, aloittaen taas vahvemmasta hajustuksesta ja sitten nopeasti hajustamista vähentäen. Muuten ei kunniankukko laula. Maanantaina siis Starkille!

Kake. Kolme takapalkkaa jemmattuna lumipenkkaan. Ekalle istu-seiso, ihan täydelliset. Tokalle seiso-istu, tässä piti antaa uusi istu-käsky mutta liikkeet teki puhtaasti. Vikalle sitten pidempi sarja, josta ei meinannut tulla mitään. Lettu oli päättänyt että sarja alkaa seisomisella, ja se nousi seisomaan jo ennenkuin ehdin sormia nyrkkiin laittaa..  sitten kun yritin kaukokäskyllä uudestaan maan kautta istua, sama juttu. Kierrokset alkoi nousta ja Lettu oli edennyt jo varmaan 5 metriä kun kävin palauttamassa sen oikealle paikalleen. Tämän jälkeen se ei meinannut nousta maasta enää ollenkaan... kun se sitten nousi, teki taas ihan hyviä vaihtoja (i - s - m -  s - i - vapaa) mutta pientä kuuntelemattomuutta edelleen eli kaksi käskyä tuli ainakin seisosta istumaan.

Lopuksi lähetin sen vielä ruutuun minne se menikin reippaasti, kävi tsekkaamassa tyhjän makupala-alustan ja ignoorasi sitten maahanmenokäskyn. Plääh!