Kun hätä on suurin on apukin lähellä, elikkäs salmen kanssa ratkottiin ongelmia Liepeellä.

Seuraaminen. Alkoi hyvin, taas kauemmas mentäessä huononi rankasti mutta kesti kuitenkin mukana, takaisinpäin palatessa parani itsekseen. Eli huonompikin on ollut... tähän on nyt tyytyminen ja luotettava vaan siihen että se itsetunto siitä vielä kohoaa kun tehdään rutiinisti samalla tavalla. Autolle palkalle.

Liikkeestä istuminen, itse liike oli hyvä mutta valmistelevan osuuden seuraaminen huono. Mulla oli mielessä tosi vahvasti se että koiran pitää istua, ja se varmaankin vaikeutti seuraamista.

Luoksetulo. Erinomaiset tulot ja pysähdykset! Lettu tuli taas suoraan sivulle ja siinä kiepsahtaessaan ottaa etujalalla minusta tukea, tämä oli ainoa virhe tässä liikkeessä.

Ruutu. Ei ollenkaan niin kamala kuin viimeksi, Lettu meni halukkaasti ruutuun. Nyt tuli ilmi se ongelma että se ei mene tarpeeksi syvälle, eli kääntyessään etujalat tulevat jo ulos ruudusta. salmen mukaan tästä ei nyt pitäisi kauheasti välittää jotta itse liike saataisiin varmasti paineettomaksi, korjauksena pitäisi tehdä ihan lyhyeltä matkalta ruutuja jolloin keskelle meneminen on helpompaa. Vastapainoksi voisi ottaa taas kuurin makupala-alustaisia ruutuja.

Metallinouto. Ei ihan heti ottanut kapulaa mutta ei lisäkäskyjäkään tarvinnut.

Tunnari. Ei valittamista, vähän pyöritteli kapulaa suussaan.

kake. Olin jo kehunut että se menee hyvin, vaan eipäs... eli istumiset olivat hakusessaan ja seisomaan nousuunkin tarvitsi kaksi käskyä. Kuitenkin liikeradat olivat hyvät noista pikku virheistä huolimatta, eli onhan se varmempaa kuin aikaisemmin.