Omassa pihassa. Alkuun seuraamista, oli taas tosi hyvää (paitsi ne vasemmalle askeleet...).

Yksi liikkeestä istuminen, oli napakka, tein liikkeen kokonaisena, ei ongelmia.

Sitten noutoihin. Ensiksi metalli (iso suomalainen). Kun olin heittänyt, Lettu jäi kysymään palkkaa ja lähti vasta toisella käskyllä noutoon. Eli liikaa on vahvistettu karkaamattomuutta... No itse noudossa ei mitään ongelmia, otti muitta mutkitta kapulan ja toi Lettumaisesti ravilla mutta reippaasti.

Hyppynouto 700-grammaisella. Vaikka yritin laittaa hyppyesteen kohtaan jossa ei ollut liukasta, Lettu hyppäsi mennen tullen vähän varovasti. Ei tokikaan koskenut esteeseen. Oikein hyvä liike kuitenkin.

Tunnari. Reipas ja nopea kapuloiden nuuskiminen, varmana toi oman eli ei pureskellut ennenkuin ihan edessä. Omaa olin hajustanut taas tosi vähän.

Kake lopuksi. Istuminen oli vaikeeta taas...  päästin takapalkalle pari kertaa pelkästä istumaan noususta. Positiivista oli se että vire pysyi maltillisena vaikka Lettu näki sen takapalkan kun otettiin toistoja, elikkäs seisomaan nousut(kin) olivat puhtaita! Mutta milloinkohan tämä liike kaikilta osiltaan olisi valmis...?

Kannuksesta tuli viestiä että ollaan ensimmäisellä varapaikalla sinne kokeeseen. En ole kauhean pettynyt vaikka emme pääsisikään kun tuo kake on vähän vaiheessa, mutta toisaalta tulostodennäköisyys on kuitenkin hyvä eli mielelläni lähdenkin. Jännittävää!