V-landialla. Pelkkää tokottelua esteiden lomassa, Asko mukana, ei muita.

Ensiksi seuraamista naksuttimen kanssa. Aluksi pää pyöri kohti esteitä mutta piti silti hyvin paikkansa, sitten alkoi keskittyäkin paremmin. Askeleissa sivuille tulee mieluusti liian eteen mikä vaikeuttaa vasemmalle askellusta. Perusasentoa pitäisi siis hinkata näissä.

Sitten nouto pienemmällä ruotsin metallilla. Agihypyn kautta. Koska Asko halusi kovasti auttaa, annoin Askon heittää kapulan. Lettu hämääntyi tästä kovasti, onhan mun käden liike kapulaa heitettäessä varsin nostattava apu. Ekalla hyppykäskyllä lähti kyllä hypylle, mutta kun sanoin tuo, koira kääntyi takaisin että mitä? Uudella lähetyksellä sitten meni ja toi, vähän kapulaa ensin maistellen mutta ilman lisäkäskyjä. Toinen samanlainen Askon heittämä harjoitus heti perään, tämä ihan kymppi, ei edes ennakoinut sivulletuloa vaan sain laittaa kädet rauhassa alas luovutuksen jälkeen ja sitten vasta palkata.

Luoksetulo. Maa oli mitä ilmeisimmin kylmä, ja Lettu oli noussut puoli-istuvaan asentoon kävellessäni pois. Käskin vaan nätisti takaisin maahan ja siitä sitten koko liike. Molemmat pysähdykset olivat napakat, vauhti ei ihan parasta Lettua mutta reipas kuitenkin. Suoraan sivulle vähän tönäsemällä.

Ruutu. Ajattelin etukäteen että ruutumerkit katoaa agiesteviidakkoon, mutta mitä vielä. Lettu huomasi ne heti, ja lähetyksestä meni ruutuun suoraan. Kiersi sitten kuitenkin takamerkeille ja sanoin sille yhden "tule"-käskyn ennenkuin käskin maahan. Vapautus tästä hakemaan multa palkkaa ja uusi lähetys selkä edellä. Nyt meni nopeammin keskelle vaikka kävi takamerkeillä ja takanarua haistelemassa ensin. Kumma juttu. tässä menin ruutuun palkkaamaan.