Koirakorvessa ittekseen (tai siis Askon kanssa, joka tällä kertaa puuhaili omiaan). Keli oli mukava juuri nollan alapuolella, ja kentällä oleva vähäinen lumi piti hyvin jalkojen alla.

Aloitus seuraamisella joka oli suorastaan tautisen loistavaa. Tein aina väliin niitä liikkeellelähtöjä niin että sanoin "juu" ja samalla palkkasin, ja itse liikkeellelähdöt olivat tämän jälkeen mahtavia. Kun jotain huonoa täytyy myös löytää, niin askeleet vasemmalle ja peruutukset eivät meinanneet onnistua kun Lettu oli aika korkeassa vireessä. Menee hyppimiseksi. Mietinkin pitäisikö näitä treenata niin että en koskaan pitäisi nameja kädessä vaan aina vasta kehujen jälkeen kaivaisin ne taskusta. Kokeillaan ainakin muutama kerta. Nythän olen panostanut nopeaan palkkaan heti kun koira on oikeassa paikassa.

Sitten ruutu jonka olin sijoittanut A-esteen viereen hämäystarkoituksessa. Jostain syystä Lettu lähti aika voimakkaasti vinoon mutta lujaa, siitä se sitten oikaisi suoraan ruudun keskelle. makupala-alusta oli kuitenkin painettu lumen sisään ettei se sitä voinut nähdä, pelkkien ruutumerkkien avulla siis suunnisti. Tietysti hyvä että itse korjasi suunnan :)

Tunnari. 12 metrin etäisyys. Lettu meni täysillä kapuloille, teki esimerkillistä tarkistustyötä koskematta yhteenkään ja sitten toi oman. Upeeta!

Luoksetuloja vielä. Ekalla molemmat pysäytykset ja venyihän se seisominen, mutta toisaalta joka välissä laukkasi. Maahanmeno oli taas hyvä. Seisominenkin oli täpäkkä, vaan tapahtui askeleen myöhemmin kuin käsky tuli, itse tykkäisin siitä tällaisena mutta kaippa tuosta tuomarit rokottaa. Lettu muutens tuli (taas) suoraan sivulle! tosin tuli sitten kerralla oikeaan asentoon. Kun otin toisen luoksetulon ilman pysäytyksiä, se tuli taas lujaa mutta jäi nätisti eteen istumaan, mistä palkkasin. outoa - no hyvähän se oliskin jos oppisi tekemään näin että pysäytysten jälkeen tultaisiin suoraan sivulle ja suorassa luoksetulossa jäädään eteen. Voisiko se olla niin viisas?

Lopuksi leikittiin lampaanhännällä ja täytyy sanoa että täydellä sydämellä leikittiin molemmat, niin mukavat oli nämä treenit.