Niinhän siinä sitten kävi että Lettu ontui näyttelyssä ja siksi sai arvosteluksi vain H:n. Kivilattialla käytäviä kuljettaessa onnahteli vain hetkittäin mutta matolla ontuminen oli ihan selvää.

Me kävimme kuitenkin esiintymässä palveluskoirarotuesittelyssä. Yksi koiraharrastuksen kohokohdista tuli näin täytettyä: pääsin Messarin isoon kehään oman koiran kanssa! Olihan se tunnelmaa: kuumat kohdevalot, oma kuva screenillä ja yleisöä pilvin pimein.

Lettu vähän ihmetteli tilannetta ja jäi pariinkin kertaan katsomaan screeniä. Pidin kuitenkin palloa kädessä ja esityksen loppua kohden se teki parempaa seuraamista. tehtiin myös luoksetulo: Lettu lähti vähän epävarmasti liikkeelle mutta tuli sitten loppuun vauhdilla, kääntyi suoraan sivulle melkoisen lennokkaasti. Pieni paikkamakuu kun Seamus teki noudon: Lettu kohottautui puoli-istuvaan asentoon mutta pudottautui sitten takaisin. Mukava kokemus kuitenkin :)

Ja Seamus, iki-ihana Seamus oli kyllä ihan yhtä upea kuin ennenkin. Myös Lettu oli innoissaan tavatessaan "avomiehensä" ja aloitti heti valtaisan suukottelun ja  kosiskelun. Siinä kyllä unohtui kipeä tassu :)