Tottista KH:n ja HL:n kanssa. Aloitin verryttelyseuraamisella, sitten noutoja myös telineillä. Noudot hyviä, ei varastanut kuin kerran, mutta telineiden kanssa vähän ongelmia: hyppyeste oli harjallinen, ja Lettu vähän ponnistettuaan ei halunnutkaan hypätä uudestaan. No, juoksin sen rinnalla esteen ohi, sen jälkeen ei ollut ongelmia. A-esteellä ei vaikeuksia.

Palasin takaisin seuraamiseen, se oli melko lötköä. Treenikaverien "painostuksesta" pistin makkarat piiloon ja koiran hihnaan. Aluksi se selvästi paransikin pakotteilla, mutta sitten meni passiiviseksi. Oma moka kyllä, en osannut nostattaa sitä tarpeeksi pakotteiden jälkeen.

Takki vaihtui treeniliiviin (kun taito loppuu välineet lisääntyy :p) ja patukat taskuun. Pienen kohtuullisen seuraamispätkän jälkeen palkkasin leikkimällä. Lettu oli ensin ihan H-moilasena, mutta alkoi leikkiä ja jopa innostui siitä. Välillä leikki seis ja uusi seuraamispätkä, nyt oli jo tosi hienoa! Seuraava leikki oli jo ihan oikeaa taistelua! Vielä seuraamista ja lopuksi saalisleikki kahdella patukalla. Hienosti meni. Tätä lisää :)