Kotipihassa muistuteltiin niitä vaikeampia liikkeitä. Ensin ruutu. Lettu ei tarvinnut juuri vihjailuja vaan paineli suoraan ruutuun ja keskelle. Maahankäskyynkin se reagoi heti mutta silti piti antaa toinen käsky jotta myös ne kyynärpäät menivät maahan. Menin ruutuun palkkaamaan, sitten tei monte kävelyt edestakaisin aina palaten ruutuun palkkaamaan. Lopuksi seuraamaan kutsu, tässä Lettu otti heti hyvän paikan.

HYppynouto. Vauhdikas ja lennokas, vähän pyöritteli kapulaa tuodessaan. Hieno sivullesiirtyminen kun muistin katseella painostaa.

Tunnari. Lettu oli huolimaton ja toi viereisen. Otin sen neutraalisti pois ja lähetin uudelleen, nyt toi oikean. Otin koko liikkeen uusiksi vaihtaen hieman kapuloiden paikkaa, nyt meni kerralla oikein.

Kaukot. Otettiin taas vaihteeksi rima etutassujen eteen. Voi voi kun oli vaikeaa mennä ihan mykkyrälle riman taakse! Muutamia erinomaisia vaihtoja kuitenkin tuli, ja ennenkaikkea Lettu yritti, se ei kertaakaan ottanut väärää asentoa vaikka takatassut oli jo ihan kiinni etutassuissa.